Zingen bij Quasi Niente

Tijdens onze repetities werken we in een gezellige sfeer op een serieuze manier aan het repertoire. Er wordt van de koorleden verwacht dat ze thuis oefenen. Op die manier hoeven we niet alleen maar met het zingen van de juiste noten bezig te zijn, maar kunnen we werken aan mooi maken van een stuk.
Onze dirigent legt veel nadruk op het verbeteren van onze samenzang. Zij doet dat door ons tijdens de repetities diverse oefeningen te geven.
We repeteren op een mooie locatie in de Utrechtse binnenstad vlak bij de Oudegracht. Onze uitvoeringen zijn op heel verschillende plekken. We geven minimaal een keer per jaar een grote uitvoering in een kerk, meestal de Lutherse kerk aan de Hamburgerstraat. Daarnaast treden wij af en toe op in meer besloten kring. Zo traden we de afgelopen jaren onder andere op voor de bewoners van het Bartholomeus Gasthuis en in een verzorgingshuis in Bilthoven. Een paar keer per jaar zingen we tijdens de Night of Light in de Domkerk.
Eén keer per jaar, meestal in april, hebben we een koordag, waarin we ergens op een mooie plek onder andere werken aan onze zangtechniek onder leiding van een wisselende zanger of dirigent.

Spreekt dit alles je aan en lijkt het je leuk om een keer met ons mee te zingen of te komen luisteren, neem dan contact op met ons door op de knop Contact hiernaast te klikken.

Kom bij ons zingen

Wij zijn momenteel op zoek naar een (hoge) sopraan, een tenor en een lage bas

>>>meer informatie

Optredens

Zaterdag 20 januari 2024, 21:30 uur, Domkerk, Utrecht: Night of Light

>>>meer informatie

Onze sponsoren:

Gemeente UtrechtElise MathildefondsMien van 't SandfondsCarel Nengerman Fonds