Zingen bij Quasi Niente

Tijdens onze repetities werken we in een gezellige sfeer op een serieuze manier aan het repertoire. Er wordt van de koorleden verwacht dat ze thuis oefenen. Op die manier hoeven we niet alleen maar met het zingen van de juiste noten bezig te zijn, maar kunnen we werken aan mooi maken van een stuk.
Onze dirigent legt veel nadruk op het verbeteren van klank. Ze doet dat door ons tijdens de repetities diverse oefeningen te geven. Soms splitsen we ons op in kleinere groepjes (kwartetten, octetten etc.), waarmee we stukken zingen.
We repeteren op een mooie locatie in de Utrechtse binnenstad vlak bij de Oudegracht. Onze uitvoeringen zijn op heel verschillende plekken. In 2010 hebben we opgetreden voor vrijwilligersorganisatie 't Gilde, in een verzorgingshuis in Bilthoven, in de Willibrorduskerk en in de Luthersekerk in Utrecht.
Eén keer per jaar, meestal in juni, hebben we een koorweekend, waarin we ergens op een mooie plek in Nederland of België werken aan onze zangtechniek.

Spreekt dit alles je aan en lijkt het je leuk om een keer met ons mee te zingen of te komen luisteren, neem dan contact op met ons door op de knop Contact hiernaast te klikken.

Kom bij ons zingen

Wij zijn momenteel op zoek naar een tenor en een lage bas

>>>meer informatie

Optredens

Onze geplande optredens zijn tot nader bericht afgelast

>>>meer informatie

Onze sponsoren:

Gemeente UtrechtElise MathildefondsCarel Nengerman Fonds