Dirigent

Dirigent

Jasper Witteveen

Jasper Witteveen studeerde muziekwetenschap aan de Universiteit Utrecht en koordirectie bij de meerjarige dirigentenopleiding van het Utrechts Centrum voor de Kunsten. Hij rondde daar ook met succes het verdiepingsjaar van die opleiding af. Hij volgt zangles bij Lara Diamand in Utrecht. Behalve als koordirigent is Jasper Witteveen actief als zanger, componist en arrangeur. Hij dirigeert diverse andere koren in Utrecht en omgeving. 

In de visie van Jasper Witteveen op koordirectie staat plezier in zingen voorop. Een prettige sfeer tijdens de repetities is dan ook een belangrijke voorwaarde voor hem. Als dirigent moedigt hij het koor op een positieve manier aan om zich optimaal voor te bereiden op het eerstvolgende concert. Daarnaast is didactiek een belangrijk uitgangspunt. Solfège, stemvorming en de historische achtergrond van stukken zijn een integraal onderdeel van het repetitieproces.

Tot juni 2019 was Jacqueline Hoekstra onze dirigent. Op deze plek danken we haar voor de bevlogen manier waarop ze ons koor jarenlang heeft geleid.

Kom bij ons zingen

Wij zijn momenteel op zoek naar een tenor en een lage bas

>>>meer informatie

Optredens

Onze geplande optredens zijn tot nader bericht afgelast

>>>meer informatie

Onze sponsoren:

Gemeente UtrechtElise MathildefondsCarel Nengerman Fonds